Anette's blog

Tilskud af MSM kan øge niveauet af DHEA naturligt!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

MSM (Methylsulfonylmethan) er en naturlig svovlforbindelse, og svovl er et af de næringsstoffer, som vi har meget brug for, men svovl er et af de stoffer, som jorden generelt er blevet udpint for, og som ikke indgår i kunstgødning, så det er svært nu om dage at få nok svovl gennem kosten. Tilskud af MSM er derfor meget brugt, og der er efterhånden også meget forskning i fordelene ved MSM.
MSM har antioxidant-virkning og anti-inflammatorisk virkning, det sænker niveauerne af de pro-inflammatoriske cytokiner. Forsøg har vist, at MSM har en gavnlig virkning ved autoimmune sygdomme som leddegigt og lupus, og også ved colitis og andre mave-tarmproblemer.
Desuden modvirker MSM allergi og astma, det forbedrer hudens elasticitet og modvirker kræft på mange forskellige måder bl.a. ved at hindre cellevækst og celledeling hos kræftceller. Det bremser også HER2 og
kan derfor forebygge og afhjælpe HER2-positiv brystkræft.
MSM har en udrensende virkning og bruges bl.a. til udrensning af kviksølv og andre tungmetaller – det indgår som regel i protokoller til afgiftning efter fjernelse af amalgamfyldninger.
MSM forbedrer leverens funktion og er med til at danne og gendanne glutation – en af de vigtigste afgiftningsstoffer i kroppen.
Tilskud med MSM kan også give mere energi, klarhed i hovedet – og MSM kan bruges som smertestillende middel ved hovedpine, led- og muskelsmerter osv.

Og tilskud af MSM taget sammen med c-vitamin kan altså også øge kroppens egen produktion af DHEA, et af de vigtige opbyggende hormoner. Niveauet af DHEA falder naturligt med alderen, og det falder også, når vi er meget stressede, så derfor er det ikke ualmindeligt at se for lave niveauer af DHEA. DHEA er på den anden side et af de vigtige hormoner, der beskytter mod sygdom, så derfor er det godt at prøve at sikre et højt niveau med stresshåndtering, meditation og eventuelt også tilskud af MSM og c-vitamin.

MSM er ekstremt ugiftigt, der er aldrig set negative virkninger, heller ikke ved høje doser. Normal dosering vil være 1 gram 2-3 gange dagligt, har man en sygdom eller dyrker meget sport, kan man gå op til 4-6 gram om dagen fordelt på 2-3 gange.
Det er bedst at vælge et produkt med MSM, der er udvundet af planter og ikke fra petroleum, som f.eks. Plantforce MSM.

Kilder:
Methylsulfonylmethane: Applications and Safety of a Novel Dietary Supplement
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5372953/
Methylsulfonylmethane inhibits HER2 expression through STAT5b in breast cancer cells.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26648017/
Methylsulfonylmethane Monograph
http://archive.foundationalmedicinereview.com/publications/8/4/438.pdf
The Top 5 Health Benefits of MSM
https://drjockers.com/health-benefits-msm/
MSM Supplement Improves Joints, Allergies and Gut Health
https://draxe.com/msm-supplement/
Biochemical Foundations for Longevity
Norman Shealy

Del på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Følg Anette på

Mere om emnet:

Hvad har C-vitamin at gøre med hormoner?

En glad ged! Den producerer 13.000 mg C-vitamin i døgnet, så den behøver ikke tage tilskud. Men hvad med os andre? Får vi C-vitamin nok til at producere de hormoner, vi har brug for?

Mere fra Anette's blog
– et magasin om
naturlig sundhed
Få vores nyhedsbrev

Nyheder en gang om måneden. Ingen spam.

Seneste artikler

Forskning: Naturstoffer kan noget, som patenteret medicin ikke kan

Agnus Castus har vist sig at kunne få hormonet LH til at stige – og så er det vel oplagt, at man ikke skal give det til kvinder, der har et for højt LH-niveau, for så vil det stige endnu mere? Men nej. Denne plante har en forbløffende egenskab, som den har til fælles med mange andre naturlige midler. Her præsenterer vi forskningen.

Læs mere »

© Center for Naturlig Hormonterapi

webisde fra ❤

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen og tips til en sund hormonbalance.