Hormonerne er afgørende for vores velbefindende - få overblik over, hvilke symptomer der kan skyldes forandringerne i overgangsalderen.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
“Naturlig hormonterapi – opgør med østrogenmyten. En bog om, hvad kvinder i virkeligheden mangler – og den forskning, som viser det”
Bogen er på 394 sider og forsynet med over 400 videnskabelige kilder. Det er den ægte vare – alt, hvad du har brug for at vide om hormoner op til og efter overgangsalderen. Læs mere om bogen her.
“Vi har store mængder data, som viser, at næringsstoffer spiller en vigtig rolle for immunsystemet. Som samfund må vi blive bedre til at få det budskab ud sammen med de andre foranstaltninger.”
Det er lykkedes forskere at give kræft til mus ved at bruge absurd høje doser og syntetiske “vitamin-analoger.” Det skal nu åbenbart bruges til at give alle anti-oxidanter et dårligt ry…
Jeg har altid haft problemer med blæren – ”sart blære” ”nervøs blære” – eller som jeg plejede at sige: ”jeg har ikke selskabsblære”. Jeg kunne ikke holde mig så længe som andre kunne, og jeg fik meget let blærebetændelse. Lidt kulde, stress eller en forkølelse kunne resultere i blærebetændelse.
Hvor meget østrogen skal du egentlig have i en hormonbehandling for at erstatte det, du producerede i den fertile alder? Forskningen tyder på, at mange får alt for meget…
“…og derfor er det den helt rigtige hormonbehandling til kvinder!” Det var budskabet i 1960’erne, og det er det samme budskab i dag. Hvad er det reelle fremskridt?
Der er mange påstande i omløb om NHT og hormoner. Her får du de korte svar sammen med info om de mest udbredte misforståelser.
I vores tema “Myter om hormoner” kan du dykke dybere ned i mytejagten.
Hvor meget østrogen skal du egentlig have i en hormonbehandling for at erstatte det, du producerede i den fertile alder? Forskningen tyder på, at mange får alt for meget…
Der bliver for tiden spredt nogle falske påstande om verdens største forskningsdatabase PubMed. Studier i progesteron skulle være udstyret med en Disclaimer, som betyder, at det er dårlig forskning. Hvad er sandheden om den Disclaimer? Og hvad er kravene til de publicerede studier? Bliv klogere på PubMed – og vores forskningskilder – her.