Hormonpanelet

Der er spørgsmål, som er umulige at besvare. Dem tager vi op i Hormonpanelet! Vær med og få et indblik i, hvordan vi arbejder som NHT®-vejledere.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Har du tænkt over, hvor mange spørgsmål, som er umulige at besvare? Og her tænker vi ikke på de store spørgsmål om livets oprindelse eller universets skabelse, men ganske enkle spørgsmål i stil med:

Min bil vil ikke køre. Hvad skyldes det?

Tja… det kan jo skyldes, at der ikke er noget benzin på – at batteriet er fladt – at motoren er brændt sammen på grund af oliemangel – at bilnøglerne er væk – at der er faldet et meteor ned gennem carporten…

Ja, du har nok fattet pointen: Mulighederne er nærmest uendelige. Uanset hvor meget forstand, du har på biler, vil du ikke være i stand til at besvare spørgsmålet, når du har så få oplysninger.

Det er selvfølgelig at sætte sagen på spidsen, men som NHT-vejleder kan man nogle gange stå med den samme udfordring, hvis folk f.eks. spørger:

Jeg tager progesteron, men nu er jeg begyndt at få vægtstigning. Tager jeg for meget?
eller
Jeg lider meget af uren hud – kan progesteron hjælpe?

Spørgsmål, som er umulige at svare på, fordi der kan være mange mulige svar, alt efter situationen. Den ekspertise, man har, skal man så netop bruge til at stille de rigtige spørgsmål, så man relativt hurtigt kan få de informationer, der er nødvendige, for at kunne give et meningsfuldt svar.

Vi vil meget gerne vise, hvordan det foregår i praksis – og give flere mennesker chancen for at få et godt råd, der giver mening i netop deres situation. Derfor har vi skabt

Hormonpanelet – spørg NHT®-eksperterne

Et online-møde, der foregår live i Zoom, og hvor du kan stille spørgsmål til Anette Paulin og certificerede NHT®-vejledere. Tager vi dit spørgsmål op, så vær forberedt på, at vi også stiller spørgsmål til dig. Vi giver os tid til at finde frem til det, der er vigtigt for netop dig, og derfor kan vi også kun nå en 4-5 “cases” i hvert hormonpanel. Men vil du være med, er der gode chancer for, at du også bliver klogere på dig selv og dine muligheder ved at lytte til andre – og undervejs i dialogen finder du måske endda selv de svar, du har brug for.

Bliv klogere på hormonerne, på dig selv og på andres oplevelser. Tilmelding til næste Hormonpanel foregår her i shoppen. Er det udsolgt, så tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når vi afholder det næste gang.

Del på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Fra Anette's blog

Kan anti-oxidanter virkelig give kræft?

Det er lykkedes forskere at give kræft til mus ved at bruge absurd høje doser og syntetiske “vitamin-analoger.” Det skal nu åbenbart bruges til at give alle anti-oxidanter et dårligt ry…

Kvinde kend dine hormoner

KDHforside250px
- en bog om balance i alle aldre
Mere om emnet

Seminar: Støt brysterne – her og nu

Du behøver ikke vente på, at “kræftens gåde” skal blive løst engang i en fjern fremtid. Forskerne har afdækket mange faktorer, som skaber kræft, og som man kan sætte ind overfor her og nu.

Naturlig hormonterapi
– din guide til genopretning af hormonbalancen med naturlige midler

“Den bog er der virkelig brug for.”
Læge Carsten Vagn-Hansen

Læs mere om bogen

Følg os på

– et magasin om
naturlig sundhed
Få vores nyhedsbrev

Vi hjælper kvinder til at hjælpe sig selv.

Seneste artikler

Tjek din ægløsning

Døjer du med smerter, kraftige blødninger eller andre belastninger omkring menstruationen, kan det være en god idé at tjekke, om du har ægløsning. Se her hvordan.

Læs mere »

© Center for Naturlig Hormonterapi

webisde fra ❤

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen, gode tilbud – og tips til en sund hormonbalance.