Challenge: Få det bedre på 2 uger!

250,00 DKK

2 ugers crash-kursus med de bedste værktøjer fra Anette Paulin.

OBS! Man kan ikke længere tilmelde sig denne challenge. Men den kører snart igen. Tilmeld dig vores nyhedsbrev (hvis du ikke allerede er tilmeldt) – så får du besked, næste gang vi starter. Det kan du gøre her.

Er du klar til at gå all-in på din sundhed – og er du parat til at gøre en indsats for det? Så er her en enestående chance: Et intensivt forløb over 2 uger sammen med Anette Paulin, hvor du får alle hendes bedste tips til at få det bedre. 14 dage, hvor du får en række nye udfordringer hver anden dag – så du må være indstillet på, at der bliver noget at se til. Det handler om at gå all-in på denne her udfordring, så du kan skabe de forbedringer, du ønsker dig, her og nu!

Bemærk: Link til vores challenge sendes først ud på startdatoen.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Hvad kræver det af dig?

Du skal være klar til at gøre en indsats og bruge tid og ressourcer på at gennemgå elementer i dit liv: produkter og vaner – og klar til at få nye ind. Du får redskaberne, men du skal også være klar til at bruge dem, så du kan opleve, hvor meget det kan gøre for dig.

Hvis det er lige dig, så får du til gengæld en enestående mulighed for at skabe forbedringer i dit liv, et forløb der giver resultater på meget kort tid!

Et 14-dages crash-kursus med viden, der sender din sundhed og dit velbefindende et godt stykke i vejret – med mere energi, bedre søvn, bedre fordøjelse, større glæde og bedre humør.