Challenge: Få det bedre på 2 uger!

250,00 kr.

2 ugers crash-kursus med de bedste værktøjer fra Anette Paulin.

Er du klar til at gå all-in på din sundhed – og er du parat til at gøre en indsats for det? Så er her en enestående chance: Et intensivt forløb over 2 uger sammen med Anette Paulin, hvor du får hendes bedste tips til at få det bedre i en fart. 14 dage, hvor du får en række nye udfordringer hver anden dag – så du må være indstillet på, at der bliver noget at se til. Det handler om at gå all-in på denne her udfordring, så du kan skabe forbedringer her og nu!

OBS: Kurset starter, så snart du er tilmeldt! Husk at sige ja til nyhedsbrev, hvis du ikke allerede er abonnent, så du kan modtage mails med materiale. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen bagefter.

 

 

Kategori:

Beskrivelse

Hvad kræver det af dig?

Du skal være klar til at gøre en indsats og bruge tid og ressourcer på at gennemgå elementer i dit liv: produkter og vaner – og klar til at få nye ind. Du får redskaberne, men du skal også være klar til at bruge dem, så du kan opleve, hvor meget det kan gøre for dig.

Hvis det er lige dig, så får du til gengæld en enestående mulighed for at skabe forbedringer i dit liv, et forløb der giver resultater på meget kort tid!

Et 14-dages crash-kursus med viden, der sender din sundhed og dit velbefindende et godt stykke i vejret – med mere energi, bedre søvn, bedre fordøjelse, større glæde og bedre humør.

Du kommer i gang med det samme, når din betaling er registreret – hold øje med din indbakke (og måske også med spambakken). Tilføj gerne center@nht.dk til din adressebog.