Naturlig hormonterapi - opgør med østrogenmyten

En guide til bioidentiske hormoner med over 400 videnskabelige referencer

Bogen, der bragte naturlig hormonterapi til Danmark

Nu i ny, udvidet udgave…

Klik på bogen
for bagside og
indhold
Forskningen i hormoner er i rivende udvikling, og den fortæller os, at en lang række sygdomme skyldes ubalance i hormonerne. Det er forskning, som her præsenteres samlet og letforståeligt for første gang på dansk. Her får du fakta om forskellen på naturlige og syntetiske hormoner – og om, hvordan hormoner virker i vores krop.

Har du symptomer på hormonel ubalance? Det kan du finde ud af ved at tage bogens “Test dig selv”. Læs også om “Kvindelivets 5 faser – og hvordan du overlever dem”, om bivirkningsfri hormonbehandling i overgangsalderen, og hvordan du forebygger hjerte/kar-sygdomme og kræft. Du får også vejledning i, hvordan naturlige hormoner kan bedre lidelser som PMS, PCOS, endometriose og lavt stofskifte – og gøre det nemmere at komme ned i vægt. Bogen gennemgår, hvordan kost og hormoner spiller sammen og giver gode råd om stress-håndtering og hormonforstyrrende stoffer.

Hvordan Naturlig Hormonterapi blev til...

med 3 gode råd til en sund hormonbalance

Klip med Anette og Jens-Ole Paulin på DK4’s FitTalk

Naturlig hormonterapi

er skrevet til dig, der ønsker at tage ansvar for din egen sundhed og træffe valg på et informeret, videnskabeligt grundlag. Her kan du blive klogere på din hormonbalance – og sætte ind i tide!
Den fås som trykt bog, e-bog og lydbog hos alle større internetboghandlere, f.eks. hos:

E-bog og lydbog kan også købes i NHT-shoppen her.

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen, gode tilbud – og tips til en sund hormonbalance.