NHT®-certifikatet er din garanti

Forskningen i naturlige hormoner er omfattende, og NHT-uddannelsen er den eneste uddannelse, der giver din behandler en systematisk indføring i denne forskning. Så vælg en NHT-certificeret behandler, når du skal have forskningsbaseret vejledning i genopretning af hormonbalancen.

Certifikatet udstedes for et år ad gangen. Det sikrer, at din behandler følger principperne for en naturlig hormonterapi, som beskrevet her, og holder sig opdateret med løbende forskning og efteruddannelse i overensstemmelse med retningslinjerne fra Center for Naturlig Hormonterapi, så du til enhver tid er garanteret den bedste, dokumenterede vejledning på området for bioidentiske hormoner.

Historien bag NHT®

I 2014 udkom Naturlig hormonterapi første gang, og bogen vandt hurtigt udbredelse med sin dokumentation af de naturlige, bioidentiske hormoners betydning for behandling af en lang række sygdomme. 

Men bogens succes betød også, at hormoner blev en trend. Som behandler skulle man nu hedde noget med “hormoner”, hvis man ville være på forkant. Det har medført, at der i dag findes en hel del behandlere, som kalder sig noget med hormoner uden at følge principperne for en naturlig hormonterapi og uden at kende forskningen på området. Du skal derfor holde øje med NHT®-certifikatet, hvis du ønsker vejledning, der er baseret på den forskning og de principper, der er beskrevet i “Naturlig hormonterapi”. Den vejledning bliver ikke givet af andre.

NHT®

- fordi det virker

Del denne side

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email