NHT®-UDDANNELSEN

- et stærkt netværk med de bedste behandlereTag dine behandlinger til et nyt niveau

Drømmer du om at blive hormonterapeut? Eller ønsker du at komme i mål med flere af dine klienter? Så er NHT®-certificeringen det suveræne valg. NHT®-uddannelsen blev etableret i 2014 som den første uddannelse i hormonterapi i Danmark og er stadig den eneste uddannelse, der lærer dig at vejlede ud fra forskningen i bioidentiske hormoner som led i en genopretning af hormonbalancen. Sammen med præcis viden om kost, livsstil og næringsstoffers indvirkning på hormonerne får du et unikt system, som gør dig i stand til at håndtere sygdomme holistisk på et helt nyt niveau. Du vil altid have forskningen i ryggen, og med de mange års erfaring, vi har med uddannede NHT®-vejledere, tør vi godt garantere, at du med en NHT®-uddannelse vil være i stand til at hjælpe mange flere mennesker, end du kan i dag – uanset dine tidligere uddannelser.

Fleksibel læring

Uddannelsen til NHT®-certificeret hormonterapeut foregår 100% online – og sådan har det været siden starten i 2014. Det betyder, at vi i dag har solid erfaring med, hvordan man laver en online-uddannelse, som giver tilfredse studerende, der kan dét, de skal kunne, også rent praktisk, når de får deres eksamensbevis. Du kan gå online fra alle enheder – computer, tablet og mobil. Du kan studere, når det passer dig, og få svar i vores fælles fb-gruppe. Med videomøder udveksler vi “face-to-face”, og du får personlig supervision på dine klienter i dit eget, private online-møderum. Al live-undervisning bliver optaget, så du altid kan se det igen. Vi har et landsdækkende netværk af NHT®-vejledere, som alle er blevet undervist 100% online, og som nu er i stand til at levere rådgivning og behandling, der hjælper tusindvis af mennesker.

Et stærkt netværk

Som NHT®-certificeret hormonterapeut kan du se frem til et stærkt behandlernetværk, der står klar til at bakke dig op. Support og erfaringsudveksling er en integreret del af NHT-vejledernes hverdag. Vi har en online erfaringsbase, som du altid kan rådføre dig med i konkrete problemstillinger, og vi afholder konferencer, der giver mulighed for at mødes og høre oplæg fra både interne og eksterne undervisere. Du har adgang til løbende efteruddannelse og et certifikat, der repræsenterer kvalitet og seriøs vejledning i genopretning af hormonbalancen.

Kender du bogen?

394 sider med henvisning til over 400 forskningsresultater. Den introducerede begrebet “naturlig hormonterapi” i Danmark i 2014, og succes’en har betydet, at flere uddannelser i dag kalder sig noget med hormoner. Men tag ikke fejl – NHT®-uddannelsen er den eneste uddannelse, der bygger på den forskning og de principper, der er fremlagt i Naturlig hormonterapi.

Mere om uddannelsen

Nyt om NHT-uddannelsen

Vil du følge med?

Mød Anette Paulin og de andre undervisere online og få svar på dine spørgsmål. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om infomøder, webinarer og nyt om naturlig hormonterapi.

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen, gode tilbud – og tips til en sund hormonbalance.