Anette Paulin, leder af NHT-uddannelsen

Tag dine behandlinger til et nyt niveau

Med en NHT®-uddannelse vil du være i stand til at hjælpe mange flere mennesker, end du kan i dag – uanset dine tidligere uddannelser. Det er der en grund til. NHT®-uddannelsen blev etableret i 2014 og er stadig den eneste uddannelse, der lærer dig at vejlede i brugen af bioidentiske hormoner som led i en genopretning af hormonbalancen. Sammen med præcis viden om kost, livsstil og næringsstoffers indvirkning på hormonerne får du på den måde et unikt system, som gør dig i stand til at håndtere sygdomme holistisk på et helt nyt niveau.

Fleksibel læring

Uddannelsen foregår 100% online. Det betyder, at du kan være med, uanset hvor du bor – du skal ikke bruge tid på transport og har ingen rejseudgifter – og du skal ikke betale for at blive undervist i dyre lokaler. Du kan gå online fra alle enheder – computer, tablet og mobil. Du kan studere, når det passer dig, og få svar i vores fælles fb-gruppe. Med videomøder udveksler vi “face-to-face”, og du får personlig supervision på dine klienter i dit eget, private online-møderum. Al live-undervisning bliver optaget, så du altid kan se det igen.

Et stærkt netværk

Som NHT-vejleder kan du se frem til et stærkt behandlernetværk, der står klar til at bakke dig op. Support og erfaringsudveksling er en integreret del af NHT-vejledernes hverdag. Vi har en online erfaringsbase, som du altid kan rådføre dig med i konkrete problemstillinger, og vi afholder konferencer, der giver mulighed for at mødes og høre oplæg fra både interne og eksterne undervisere. Du har adgang til løbende efteruddannelse og et certifikat, der repræsenterer kvalitet og seriøs vejledning i genopretning af hormonbalancen.

Informations-aften onsdag den 17. juni kl. 19

Online infomøde, hvor Anette Paulin og de andre undervisere fortæller om NHT-uddannelsen, og hvor du kan få svar på dine spørgsmål. Der vil også være NHT-vejledere, som kan fortælle om, hvordan det var at tage uddannelsen. Det er gratis at deltage. Vil du være med? Tilmeld dig infomødet i vores shop her – så får du tilsendt et link til møderummet.

Mere om uddannelsen