NHT®-UDDANNELSEN

- et stærkt netværk med de bedste behandlereTag dine behandlinger til et nyt niveau

Drømmer du om at blive hormonterapeut? Eller ønsker du at komme i mål med flere af dine klienter? Så er NHT®-certificeringen det suveræne valg. NHT®-uddannelsen blev etableret i 2014 som den første uddannelse i hormonterapi i Danmark og er stadig den eneste uddannelse, der lærer dig at vejlede ud fra forskningen i bioidentiske hormoner som led i en genopretning af hormonbalancen. Sammen med præcis viden om kost, livsstil og næringsstoffers indvirkning på hormonerne får du et unikt system, som gør dig i stand til at håndtere sygdomme holistisk på et helt nyt niveau. Du vil altid have forskningen i ryggen, og med de mange års erfaring, vi har med uddannede NHT®-vejledere, tør vi godt garantere, at du med en NHT®-uddannelse vil være i stand til at hjælpe mange flere mennesker, end du kan i dag – uanset dine tidligere uddannelser.

Fleksibel læring

Uddannelsen til NHT®-certificeret hormonterapeut foregår 100% online. Det betyder, at du kan være med, uanset hvor du bor – du skal ikke bruge tid på transport og har ingen rejseudgifter – og du skal ikke betale for at blive undervist i dyre lokaler. Du kan gå online fra alle enheder – computer, tablet og mobil. Du kan studere, når det passer dig, og få svar i vores fælles fb-gruppe. Med videomøder udveksler vi “face-to-face”, og du får personlig supervision på dine klienter i dit eget, private online-møderum. Al live-undervisning bliver optaget, så du altid kan se det igen.

Et stærkt netværk

Som NHT®-certificeret hormonterapeut kan du se frem til et stærkt behandlernetværk, der står klar til at bakke dig op. Support og erfaringsudveksling er en integreret del af NHT-vejledernes hverdag. Vi har en online erfaringsbase, som du altid kan rådføre dig med i konkrete problemstillinger, og vi afholder konferencer, der giver mulighed for at mødes og høre oplæg fra både interne og eksterne undervisere. Du har adgang til løbende efteruddannelse og et certifikat, der repræsenterer kvalitet og seriøs vejledning i genopretning af hormonbalancen.

Mere om uddannelsen