Handelsbetingelser

Center for Naturlig Hormonterapi v/ Vingholm ApS tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Betaling

Center for Naturlig Hormonterapi v/ Vingholm ApS modtager betaling med VISA og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Vi bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. For onlinekurser, der henvender sig til fagligt uddannede, kan prisen dog være uden moms, hvis den faglige undervisning er momsfritaget.

Forsendelsespriser gælder for Danmark, dog ikke Færøerne og Grønland. For disse destinationer samt udland rekvireres oplysning om forsendelse på info@nht.dk.

Reklamationsret

For fysiske varer gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Center for Naturlig Hormonterapi v/ Vingholm ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes først henvendelse til:
info@nht.dk

Reklamationer sendes til:
info@nht.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Fysiske varer

Webshoppen på nht.dk sælger ikke fysiske varer.

Digitale varer

Webshoppen på nht.dk sælger digitale varer i form af e-bøger, lydbøger og online-kurser. For e-bøger og lydbøger gælder, at salget anses for udført, når køber har fået tilsendt et brugbart link til download, og at fortrydelsesretten bortfalder ved udførelsen, jf. Forbrugeraftalelovens forudsætninger om salg af digitalt indhold, der ikke leveres på et fysisk medium. For online-kurser, der sælges gennem denne shop, har køber 14 dages fortrydelsesret eller, hvis købet finder sted mindre end 14 dage før kursusstart, indtil udførelsen påbegyndes.

Klagemuligheder

– oversigt og links
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, og vi ikke kan løse problemet i mindelighed, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@nht.dk

NHT®-uddannelsen

er ikke et produkt, der er til salg i vores webshop. Betaling sker via alm. bankoverførsel efter godkendt ansøgning.

Vilkår gældende fra 1. april 2021:
Undervejs i uddannelsen kan du til enhver tid opsige med et varsel på løbende måned + 1 måned. Sker opsigelsen efter de første 6 måneder efter uddannelsesstart, vil eventuelle forudbetalinger blive tilbagebetalt fratrukket evt. rabat. Sker opsigelsen inden for de første 6 måneder, tilbagebetales der ikke for denne periode. Ved afmelding inden 3 uger før uddannelsesstart refunderes 50% af depositum. Derefter kan depositum ikke refunderes.

Ved afmelding før uddannelsesstart, såvel som ved afbrydelse af uddannelsen undervejs, er vilkårene for rabat ved samlet forudbetaling ikke opfyldt. Der tilbagebetales i forhold til rateordningen med depositum.

Du har som elev på NHT®-uddannelsen selv ansvaret for at gennemføre uddannelsen på den normerede tid. På anmodning kan der være mulighed for at blive overført til et kommende uddannelseshold uden ekstra betaling.

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen, gode tilbud – og tips til en sund hormonbalance.