Få styr på hormonerne

– hele vejen rundt!

8 uger, der vil give dig mere energi og overskud

Giv det, der mangler, og fjern det, der skader – så kan kroppen hele sig selv. Det er det enkle princip, vi har valgt til NHT – fordi det virker.

Anette Paulin, kursusleder

Hvad er det særlige ved dette online-kursus?

Forløbet bygger på NHT-principperne, og en af grundene til, at NHT er så effektivt, er, at vi sætter ind på mange områder samtidig. Det er derfor, vi har givet kurset undertitlen “hele vejen rundt”, fordi vi virkelig kommer hele vejen rundt om alt det, der kan presse helbredet i bund.

Når ubalancer opstår, er det ofte fordi, kroppen er kommet under pres fra mange sider samtidig – og så er det ikke nok at fokusere på et enkelt område. NHT identificerer belastende faktorer på alle områder, der har betydning for din sundhed, og derfor vil de 8 uger blive en opdagelsesrejse gennem mange verdener. Her er nogle nøglepunkter:

Hormoner i balance

Ligevægt mellem hormonerne er afgørende for vores sundhed, og med viden om, hvad der skaber ubalance, får du motivationen til at tage fat på de ting, vi anbefaler på kurset. De er nemlig specifikt udvalgt til at genskabe hormonbalancen – derfor er de så effektive, som de er.

Kost og hormoner

uge7kost800

Vi skal bl.a. lære at tænke i en kost-model, som er nem at holde fast i over længere tid. Den er fleksibel og kan tilpasses til det, du plejer at spise, så du dæmper inflammation og stabiliserer blodsukkeret – uden drastiske omlægninger.

Fri for stress

Afslapning, velvære

Er du introvert/ekstrovert? Impostor-ramt eller bare perfektionist? Det handler om at slippe ud af stress-fælden, og et afgørende skridt er at blive klogere på, hvordan du selv fungerer – og give plads til det i hverdagen. Sammen med PENGO-modellen og andre effektive redskaber får du sænket det daglige stress-niveau, så hormonbalancen kan genoprettes, og du får overskuddet tilbage.

De usynlige fjender

– er de hormonforstyrrende stoffer, og den dårlige nyhed er, at de har invaderet dit hjem. De har invaderet alles hjem, og det kræver en indsats at få dem ud igen. Men det er en indsats, der betaler sig. Fra medierne kan man let få det indtryk, at problemet ikke er så stort. Men når belastningen mindskes og giftstofferne udrenses, vil du meget hurtigt opdage, at det gør en væsentlig forskel.

Jeg døjede med tilbagevendende udslet, indtil jeg fik skiftet ud i plejeprodukterne. Og så tabte jeg oven i købet et par kilo i løbet af de første to uger! Synes virkelig kurset har været både spændende og meget givende.

Eva

Hvad kurset ikke handler om...

Det handler ikke om, at vi skal sætte dig på en eller anden ekstrem kur, som er umulig at overholde, så snart de 8 uger er gået. Vi sætter ind med få, men afgørende ændringer, trin for trin, så du kan tilpasse dem til din hverdag og opleve, hvordan livskvaliteten forbedres – så du ikke kunne drømme om at give slip på dem igen.

Det handler heller ikke om at læne sig tilbage og få en masse teoretisk viden, som aldrig bliver brugt til noget i praksis. Det er et “go do”-kursus, hvor du får helt konkrete løsninger, som du kan bruge til at skabe de forandringer, du ønsker i din hverdag.

"Få styr på hormonerne" inkluderer

Hormoner og mænd? Jo, det satte kurset også lys på, og det inspirerede mig at undersøge det yderligere. Kurset har givet godt velvære, god søvn og mere muskel- og træningskraft. Endelig!

Ruben

Har du spørgsmål, der ikke er besvaret?

Så er du velkommen til at skrive til Christina på center@nht.dk. 

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen, gode tilbud – og tips til en sund hormonbalance.