– en bog om balance i alle aldre

En farverig rejse gennem alle kvindelivets faser, fyldt med facts, der kan sikre dig en sund hormonbalance livet igennem.

Yderst grundig og gennemarbejdet bog, der kommer godt omkring hormonerne gennem et helt kvindeliv.

Lektørudtalelse, Bibliotekernes Materialevurdering

Vi følger hormonerne gennem kvindelivets faser – fra barndom og pubertet til den fertile alder, gennem overgangsalderen og til efter menopausen – og får indblik i, hvordan ubalancer kan opstå og udbedres i de forskellige perioder. Igennem 9 kapitler får du viden om:

Bogen giver dig kendskab til dine egne hormoner, som er en naturlig og livsnødvendig del af dig. Læs den og bliv klogere!

Tidslernes medlemsblad, 2-2023.

Lene Stein
Lene Stein
i fb-gruppen NHT Naturlig Hormonterapi
Læs mere
Da jeg var ung, var "Kvinde kend din krop" vores bibel. Nu har jeg læst "Kvinde kend dine hormoner". Mit ønske herfra er, at den må blive den nye bibel for kvinder. Det er simpelthen den bog vi har brug for! Den er informativ, godt opbygget og læsevenlig. Den er allerede købt som julegave til begge mine døtre. 5 guldstjerner herfra.

Med Kvinde kend dine hormoner får du en let tilgængelig grundbog for kvinder i alle livsfaser. Bogen giver viden, som kan gøre en forskel – også for de små, daglige valg.

Eva Seckmann Toft Germannsen
Eva Seckmann Toft Germannsen
i fb-gruppen NHT Naturlig Hormonterapi
Læs mere
"Kvinde kend dine hormoner" er bare så supergod. Har allerede anbefalet den til de første 20 kvinder, især dem med døtre, som skal til at tage stilling til prævention. Denne bog burde ligge øverst i bunken af gaver, når pigerne bliver konfirmeret.

Hør podcast'en

Anette Paulin fortæller om “Kvinde kend dine hormoner” – og podcastvært Cristine Wasgaard beskriver sine egne oplevelser med bogen.

Kvinde kend dine hormoner

udgivet 1. november 2022 og fås hos alle større internetboghandlere, f.eks. hos:

E-bog og lydbog kan også købes i NHT-shoppen her.

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen, gode tilbud – og tips til en sund hormonbalance.