Mød bogen på
cand. scient. i human ernæring, forfatter til “Rundt om sundhed” NHT®-vejleder
Iben Foxby
speciallæge, uddannelsesleder på Heilpraktikerskolen, NHT®-vejleder
Anna Iben Hollensberg
Helle Læssøe sygeplejerske, Master Coach NHT®-vejleder
Jane Borlev
Jane Borlev professionsbachelor i ernæring og sundhed NHT®-vejleder
Vil du med til et gratis webinar? KVINDE - KEND DINE HORMONER Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt dit link til webinaret!
Anette Paulin fortæller om hormonernes betydning for kvinder i alle aldre, baseret på den nyeste forskning.
* skal udfyldes
Vi skal hele vejen rundt! Hormonbalance, kost, detox, stresshåndtering... ofte bliver du præsenteret for kurser inden for hvert enkelt område - uden forbindelse med hinanden. Hvor er helheden? Også vores sundhedsvæsen er opdelt i specialer, hvor en specialist i stofskiftet ikke kender forskningen i kønshormoner og en gynækolog ikke kender forskningen i stofskiftet. Samtidig er forskningen i hormonforstyrrende stoffer, kost og ernæring ikke en del af lægestudiet og bruges kun i meget ringe grad til sygdomsbehandling inden for sundhedsvæsnet. Men forskningen er der. Og den viser, at man skal sætte ind på mange områder samtidig, hvis man vil knække kurven. Overvægt er et eksempel - flere og flere kæmper med vægten og havner i en ond cirkel, hvor østrogen- påvirkning skaber flere fedtceller, og fedtcellerne producerer mere østrogen. Her har sund kost og motion kun ringe effekt, hvis det ikke kombineres med metoder, der kan få østrogen-niveauet ned. Det gælder for de fleste sygdomme, at man skal være opmærksom på mange områder samtidig, hvis man for alvor vil gøre noget ved dem - og forebygge, at de vender tilbage. At sætte ind på alle væsentlige områder Vi har samlet forskningsresultaterne fra vidt forskellige specialer og beskrevet, hvordan de hænger sammen og påvirker hinanden, og vi har fundet de konkrete metoder og strategier til dig, så du kan handle på det her og nu. I løbet af de 14 uger får du viden og redskaber, der gør dig i stand til at sætte ind på alle væsentlige områder for at styrke immunforsvaret og genskabe og stabilisere en sund hormonbalance. Du vil få redskaber til at forebygge alvorlige sygdomme som knogleskørhed, brystkræft og demens - og du vil kunne sætte effektivt ind mod endometriose, PCO og autoimmune sygdomme som lavt stofskifte og leddegigt. Du får en helhedsforståelse, som gør dig i stand til at håndtere en lang række lidelser, der  ellers kan være nærmest umulige at få bugt med. Det gælder f.eks. • Fertilitetsproblemer • Stress • Vægtøgning – selv om du motionerer og spiser sundt • Væskeophobninger • Tiltagende PMS-gener, smertefulde menstruationer,    voldsomme blødninger • Hovedpine, migræne • Søvnbesvær, irritabilitet, nervøsitet, tristhed og træthed • Koncentrations- og hukommelsesbesvær • Hede- og svedeture • Tørre slimhinder • Tør hud, akne, eksem Undervisere på dette grundkursus er:
SOM BEHANDLER får du en grundlæggende forståelse for naturlige hormoners virkemåde, hvordan de spiller sammen med de andre naturlige tilgange til behandling, og hvordan du genkender symptomer på hormonel ubalance. Ønsker du senere at gå videre og bliver optaget på uddannelsen til NHT®- vejleder, får du refunderet prisen for dette kursus.
Videoer, tekster, podcasts - og personlig vejledning Du får et let tilgængeligt og brugervenligt kursussystem, der er specielt udviklet til dette kursus, hvor der hver uge lægges nyt materiale på, som du kan tilgå på både computer, tablet og mobiltelefon, så du kan være med, uanset hvor du befinder dig. Alle ugens emner vil være ledsaget af gør-det-selv- guides, så du fra dag ét kan gå i gang med at bruge den viden, du får, i praksis. Som deltager får du også adgang til personlig vejledning i den Facebook-gruppe, der hører til kurset, hvor Anette Paulin og uddannede undervisere sidder klar til at besvare dine spørgsmål, og hvor du kan udveksle erfaringer med de andre kursister. En gang om måneden er der “Live Q&A” med Anette. Undervisningen omfatter 5 hovedområder: Hormonernes samspil - består af emner, der tidligere kun kunne fås på NHT- uddannelsen. Det handler om hormonernes samspil i vores krop, om kvinders cyklus, og hvad der sker, når man griber ind i den - eller den ikke fungerer - om mænds hormonproduktion - og hvordan sunde hormoner fungerer i et samspil med sindet, miljøet og de næringsstoffer, som kroppen har til rådighed. Stresshåndtering - evidensbaserede strategier, der kan hjælpe dig til at finde roen igen, uanset hvor du befinder dig på stresskurven, kombineret med det bedste inden for EFT og NLP (Emotional Freedom Technique / Neuro Linguistic Programming) Kost og ernæring - hvad er reelt vigtigt, når du skal spise sundt? Du får de bedst underbyggede principper, der medtager alle vigtige områder, herunder GI (glykæmisk indeks) og anti- inflammatorisk forskning, og du får hjælp til et personligt kostprogram, så du kan sætte målrettet ind på de områder, der har særlig betydning for netop dig. Detox og giftfri livsstil - med instruktion i sikker og effektiv udrensning, og hvor du også lærer at være detektiven, der opsporer de kemiske trusler i din hverdag og eliminerer dem, så du minimerer giftpåvirkningen for dig selv og din familie. Samt en masse praktiske tips til en nem og sundere hverdag. Sammenhæng - hvorfor er alle fire områder vigtige, og hvordan hænger de sammen? Viden, som sikrer dig maksimal effekt af din indsats.
BEMÆRK Du har adgang til alt materialet resten af livet - så hvis du ikke lige når det hele i en bestemt uge, kan du altid tage det op senere.
SOM MENNESKE får du de mest effektive redskaber, der eksisterer inden for naturlig behandling. Du får forståelse for de vigtige sammenhænge mellem hormonbalance, kost, psyke og livsstil - sammen med de helt jordnære og praktiske tips, som du kan indføre skridt for skridt i løbet af de 14 uger, som kurset varer - og du har adgang til personlig vejledning under hele forløbet.
Undervisere: Anette Paulin, Iben Foxby, Jane Borlev, Helle Læssøe, Anna Iben Hollensberg
Anette Paulin cand.mag., NHT®--uddannelsesleder forfatter til “Naturlig hormonterapi - du har et valg!”
BEMÆRK Efter afsluttet forløb har du stadig adgang til alt materiale og til fb-gruppen, hvor du kan få sparring og deltage i 8 Live-webinarer om året. Det er alt sammen med i prisen.
Alle kvinder, og især mødre, kunne have glæde af denne viden. Jeg har virkelig lært noget her - og prøver at give det videre. Kirsten Nielsen, behandler, barnezonen.dk
Sagt af kursusdeltagerne:
NHT Naturlig Hormonterapi ® bygger på forskning og principper, der er fremlagt  i bogen   “Naturlig hormonterapi - du har et valg!”  af Anette Paulin & Jens-Ole Paulin  Info om bogen på forlagets webside
Center for Naturlig Hormonterapi støtter kræftforeningen Tidslernes arbejde for at øge bevidstheden om kræftforebyggelse og -behandling. Som medlem af Tidslerne får du 10% rabat på kurset. Send en mail til kursus@nht.dk med dit navn og medlemsnr., så sender vi en Tidsel-rabatkode.
NHT Naturlig Hormonterapi®
© Center for Naturlig HormonTerapi - CVR 31828562 - center@nht.dk
Kursusleder: Anette Paulin forfatter til “Naturlig hormonterapi - du har et valg!”
Hormoner og helbred
Kost og hormoner
Hormoner og psyke
Et hjem uden gift
Få den videnskabelige indsigt i, hvad hormonerne foretager sig i din krop, og hvad det betyder for dit helbred.
Tarmfloraen, mikrobiomet, er nøglen til vigtige omdannelser af hormonerne. Iben vil give dig masser af lækre opskrifter, som sikrer dig en sund fordøjelse og en optimal hormonbalance.
Guide til mad, tøj, møbler, rengøring, pleje og make-up uden hormonforstyrrende stoffer - og sikker detox, baseret på forskningen.
Hormonerne er et bindeled mellem sind og krop. Få redskaberne til at give slip på det, der belaster dig, finde roen og skabe en hverdag i sund balance.
Det er et meget lærerigt kursus, som for mig giver så god mening og forståelse for mine symptomer igennem mange år. Det er som at vende hjem til mig selv. Birgit Ethelberg
I forhold til andre e-learning systemer, jeg har prøvet, er jeres bare en fornøjelse. Super nemt at gå til. Glæder mig til det nye materiale hver uge. På en skala fra 1 til 10 giver jeg det her kursus… 10. Pernille Kjellesbjerg
Sagt af kursusdeltagerne:
Som behandler får jeg en forståelse for alle de kvinder, som ikke kan hente hjælp via konventionel behandling. Enormt brugbar viden og netop hele vejen rundt om mennesket. Topkarakter! Bente Christensen, behandler, naturzonen.com
Sagt af kursusdeltagerne:
BLIV DIN EGEN HORMONEKSPERT
- med over 200 videoer, e-bøger og podcasts, live Q&A og fb- gruppe får du viden og værktøjer til alle områder, der er vigtige for din sundhed - viden, som du og dine nærmeste vil få glæde af resten af livet!
Kend dine hormoner! Det store online-kursus om hormoner, stress, detox, anti-inflammatorisk kost - og sammenhængen imellem det hele
TILMELDING OG PRAKTISK INFO
Kend dine hormoner! starter 20. oktober 2019 og varer i 14 uger. Kurset er RAB-godkendt af FDZ og ZCT. Du får et kursus, som er baseret på høj kvalitet og faglig ekspertise. Prisen for hele forløbet er kr. 4200,- inkl. moms Husk: Er du momsregistreret behandler, får du momsen, kr. 760, refunderet fra Skat. RAB-point: 56 timer / 74 lekt. Kontakt din forening for godkendelse, hvis du ikke er med i FDZ eller ZCT. Klik på knappen herunder for at få mere praktisk info og tilmelde dig kurset: Der er mulighed for ratebetaling, og det koster ikke ekstra. Ønsker du at betale kurset i 3 rater á 1400 kr. over 3 måneder, så klik her:
Flere udtalelser fra deltagerne: “Min største aha-oplevelse er, at jeg faktisk kan gøre utroligt meget selv, og hvor vigtigt det er at lære.” “1000 tak for alle de forskningsreferencer, der er med i kurset - jeg er meget taknemmelig.” “Fantastisk information. Rigtig godt materiale.” “Jeg glæder mig til hver uge, hvor der kommer nye input.” “Superdygtige folk, der er med - dejligt!” Se også videoer og tips på kursets facebook-side.
SUND KOST - hele vejen rundt! Vi prædiker ikke LCHF, rawfood, stenalderkost eller nogen anden bestemt diæt. Vores kostekspert Iben Foxby, cand.scient i human ernæring og forfatter til bogen "Rundt om sundhed", har som basis, at folk er forskellige, og hun giver dig redskaberne til at opbygge en personlig kostplan, der passer til netop dig. Så kan du nemlig holde den sunde stil - også fremover. Er du vegetar, vil du få detaljeret viden om, hvordan du sikrer dig de rigtige næringsstoffer, og vil du have kød med, får du den viden, du har brug for, til at opretholde en sund balance - og samtidig spise klimavenligt. Vi følger med i forskningen, så du kan stole på, at du får den absolut nyeste viden om kost og ernæring på dette kursus.
Gå til info og betaling Gå til info og betaling
Et 14-ugers forløb med optimal sundhed for dig selv - din familie - dine klienter på alle områder!
Gå til ratebetaling Gå til ratebetaling Næste kursusstart: 20. oktober 2019
Kursus
Center for Naturlig Hormonterapi
KURSUS
UDDANNELSE
WEBINAR
UDGIVELSER
SHOP
BLOG
OM OS
KONTAKT
Gå til info og betaling Gå til info og betaling
TILMELDING OG PRAKTISK INFO Kend dine hormoner! starter den 20. oktober 2019 og varer i 14 uger. Kurset er RAB-godkendt af FDZ og ZCT. Du får et kursus, som er baseret på høj kvalitet og faglig ekspertise. Prisen for hele forløbet er kr. 4200,- inkl. moms Center for Naturlig Hormonterapi støtter kræftforeningen Tidslernes arbejde for at øge bevidstheden om kræftforebyggelse og -behandling. Som medlem af Tidslerne får du 10% rabat på kurset. Send en mail til kursus@nht.dk med dit navn og medlemsnr., så sender vi en Tidsel-rabatkode. Og husk: Prisen inkluderer livslang adgang til sparring i facebook-gruppen og 8 webinarer om året med Anette Paulin. Klik på knappen herunder for at få mere praktisk info og tilmelde dig: PS! Husk: Er du momsregistreret behandler, får du momsen, kr. 760, refunderet fra Skat. RAB-point: 56 timer / 74 lektioner. Der er mulighed for ratebetaling, og her er der også rabat. Ønsker du at betale kurset i 3 rater á 1300 kr. over 3 måneder, så klik her: Flere udtalelser fra deltagerne: “Min største aha-oplevelse er, at jeg faktisk kan gøre utroligt meget selv, og hvor vigtigt det er at lære.” “1000 tak for alle de forskningsreferencer, der er med i kurset - jeg er meget taknemmelig.” “Fantastisk information. Rigtig godt materiale.” “Jeg glæder mig til hver uge, hvor der kommer nye input.” “Superdygtige folk, der er med - dejligt!” SUND KOST - hele vejen rundt! Vi prædiker ikke LCHF, rawfood, stenalderkost eller nogen anden bestemt diæt. Vores kostekspert Iben Foxby, cand.scient i human ernæring og forfatter til bogen "Rundt om sundhed", har som basis, at folk er forskellige, og hun giver dig redskaberne til at opbygge en personlig kostplan, der passer til netop dig. Så kan du nemlig holde den sunde stil - også fremover. Er du vegetar, vil du få detaljeret viden om, hvordan du sikrer dig de rigtige næringsstoffer, og vil du have kød med, får du den viden, du har brug for, til at opretholde en sund balance - og samtidig spise klimavenligt. Vi følger med i forskningen, så du kan stole på, at du får den absolut nyeste viden om kost og ernæring på dette kursus. Se også videoer og tips på kursets facebook-side. Vil du have over 2 timers gratis webinar om naturlig hormonterapi? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her:
Mød bogen på
KEND DINE HORMONER - bliv klogere på din  hormonbalance i bogen   “Naturlig hormonterapi - du har et valg!”  af Anette Paulin & Jens-Ole Paulin  Info om bogen på forlagets webside
Helle Læssøe sygeplejerske, Master Coach NHT®-vejleder
Jane Borlev professionsbachelor i ernæring og sundhed NHT®-vejleder
speciallæge, uddannelsesleder på Heilpraktikerskolen, NHT®-vejleder
Anna Iben Hollensberg
cand. scient. i human ernæring, forfatter til “Rundt om sundhed” NHT®-vejleder
Iben Foxby
Gå til ratebetaling Gå til ratebetaling
* skal udfyldes
14-ugers forløb med optimal sundhed til dig selv - din familie - dine klienter på alle områder!
Vi skal hele vejen rundt! Hormonbalance, kost, detox, stresshåndtering... Som oftest bliver du præsenteret for kurser inden for hvert enkelt område - uden forbindelse med hinanden. Hormonbalance, kost, detox, stresshåndtering... ofte bliver du præsenteret for kurser inden for hvert enkelt område - uden forbindelse med hinanden. Hvor er helheden? Også vores sundhedsvæsen er opdelt i specialer, hvor en specialist i stofskiftet ikke kender forskningen i kønshormoner og en gynækolog ikke kender forskningen i stofskiftet. Samtidig er forskningen i hormonforstyrrende stoffer, kost og ernæring ikke en del af lægestudiet og bruges kun i meget ringe grad til sygdomsbehandling inden for sundhedsvæsnet. Men forskningen er der. Og den viser, at man skal sætte ind på mange områder samtidig, hvis man vil knække kurven. Overvægt er et eksempel - flere og flere kæmper med vægten og havner i en ond cirkel, hvor østrogen- påvirkning skaber flere fedtceller, og fedtcellerne producerer mere østrogen. Her har sund kost og motion kun ringe effekt, hvis det ikke kombineres med metoder, der kan få østrogen-niveauet ned. Det gælder for de fleste sygdomme, at man skal være opmærksom på mange områder samtidig, hvis man for alvor vil gøre noget ved dem - og forebygge, at de vender tilbage. At sætte ind på alle væsentlige områder Vi har samlet forskningsresultaterne fra vidt forskellige specialer og beskrevet, hvordan de hænger sammen og påvirker hinanden, og vi har fundet de konkrete metoder og strategier til dig, så du kan handle på det her og nu. I løbet af de 14 uger får du viden og redskaber, der gør dig i stand til at sætte ind på alle væsentlige områder for at styrke immun- forsvaret og genskabe og stabilisere en sund hormonbalance. Du vil få redskaber til at forebygge alvorlige sygdomme som knogleskørhed, brystkræft og demens - og du vil kunne sætte effektivt ind mod endometriose, PCO og autoimmune sygdomme som lavt stofskifte og leddegigt. Du får en helhedsforståelse, som gør dig i stand til at håndtere en lang række lidelser, der  ellers kan være nærmest umulige at få bugt med. Det gælder f.eks. •Fertilitetsproblemer •Vægtøgning – selv om du motionerer og spiser sundt •Væskeophobninger •Tiltagende PMS-gener, smertefulde menstruationer, voldsomme blødninger •Hovedpine, migræne •Søvnbesvær, irritabilitet, nervøsitet, tristhed og træthed •Koncentrations- og hukommelsesbesvær •Hede- og svedeture •Tørre slimhinder •Tør hud, akne, eksem •Lav stresstærskel Undervisere på dette grundkursus er:
Videoer, tekster, podcasts - og personlig vejledning Du får et let tilgængeligt og brugervenligt kursussystem, der er specielt udviklet til dette kursus, hvor der hver uge lægges nyt materiale på, som du kan tilgå på både computer, tablet og mobiltelefon, så du kan være med, uanset hvor du befinder dig. Alle ugens emner vil være ledsaget af gør-det-selv- guides, så du fra dag ét kan gå i gang med at skabe optimal sundhed for dig selv, dine nærmeste og dine klienter. Som deltager får du også adgang til personlig vejledning i den Facebook-gruppe, der hører til kurset, hvor Anette Paulin og uddannede undervisere sidder klar til at besvare dine spørgsmål, og hvor du kan udveksle erfaringer med de andre kursister. En gang om måneden er der “Live Q&A” med Anette. Undervisningen omfatter 5 hovedområder: Hormonernes samspil - består af emner, der tidligere kun kunne fås på NHT- uddannelsen. Det handler om hormonernes samspil i vores krop, om kvinders cyklus, og hvad der sker, når man griber ind i den - eller den ikke fungerer - om mænds hormonproduktion - og hvordan sunde hormoner fungerer i et samspil med sindet, miljøet og de næringsstoffer, som kroppen har til rådighed. Stresshåndtering - evidensbaserede strategier, der kan hjælpe dig til at finde roen igen, uanset hvor du befinder dig på stresskurven, kombineret med det bedste inden for EFT og NLP (Emotional Freedom Technique / Neuro Linguistic Programming) Kost og ernæring - hvad er reelt vigtigt, når du skal spise sundt? Du får de bedst underbyggede principper, der medtager alle vigtige områder, herunder GI (glykæmisk indeks) og anti-inflammatorisk forskning, og du får hjælp til et personligt kostprogram, så du kan sætte målrettet ind på de områder, der har særlig betydning for netop dig. Detox og giftfri livsstil - med instruktion i sikker og effektiv udrensning, men hvor du også lærer at være detektiven, der opsporer de kemiske trusler i din hverdag og eliminerer dem, så du minimerer giftpåvirkningen fremover. Samt en masse praktiske tips til en nem og sundere hverdag, bl.a. hvordan du får billigere økologiske madvarer. Sammenhæng - hvorfor er alle fire områder vigtige, og hvordan hænger de sammen? Viden, som sikrer dig maksimal effekt af din indsats. BLIV DIN EGEN HORMONEKSPERT - med over 200 videoer, e-bøger og podcasts, live Q&A og fb-gruppe får du viden og værktøjer til alle områder, der er vigtige for din sundhed - viden, som du og dine nærmeste vil få glæde af resten af livet!
BEMÆRK Du har adgang til alt materialet resten af livet - så hvis du ikke lige når det hele i en bestemt uge, kan du altid tage det op senere.
SOM BEHANDLER får du en grundlæggende forståelse for naturlige hormoners virkemåde, hvordan de spiller sammen med de andre naturlige tilgange til behandling, og hvordan du genkender symptomer på hormonel ubalance. Ønsker du senere at gå videre og bliver optaget på uddannelsen til NHT®- vejleder, får du refunderet prisen for dette kursus.
SOM MENNESKE får du de mest effektive redskaber, der eksisterer inden for naturlig behandling. Du får forståelse for de vigtige sammenhænge mellem hormonbalance, kost, psyke og livsstil - sammen med de helt jordnære og praktiske tips, som du kan indføre skridt for skridt i løbet af de 14 uger, som kurset varer - og du har adgang til personlig vejledning under hele forløbet.
Undervisere: Anette Paulin Iben Foxby Jane Borlev Helle Læssøe Anna Iben Hollensberg
Anette Paulin cand.mag., NHT®--uddannelsesleder forfatter til “Naturlig hormonterapi - du har et valg!”
BEMÆRK Efter afsluttet forløb har du stadig adgang til alt materiale og til fb-gruppen, hvor du kan få sparring og deltage i 8 Live-webinarer om året. Det er alt sammen med i prisen.
Grundkursus
Center for Naturlig Hormonterapi
Kursus
NHT Naturlig Hormonterapi®
© Center for Naturlig HormonTerapi - CVR 31828562 - center@nht.dk
Kend dine hormoner! Det store online-kursus om hormoner, stress, detox, anti-inflammatorisk kost - og sammenhængen imellem det hele
Kursusleder: Anette Paulin forfatter til “Naturlig hormonterapi - du har et valg!”
Næste kursusstart: 20. oktober 2019
ALLE kvinder, og især mødre, kunne have glæde af denne viden. Jeg har virkelig lært noget her - og prøver at give det videre. Kirsten Nielsen, behandler, barnezonen.dk
Sagt af kursusdeltagerne:
Hormoner og helbred
Få den videnskabelige indsigt i, hvad hormonerne foretager sig i din krop, og hvad det betyder for dit helbred.
Kost og hormoner
Tarmfloraen, mikrobiomet, er nøglen til vigtige omdannelser af hormonerne. Iben vil give dig masser af lækre opskrifter, som sikrer dig en sund fordøjelse og en optimal hormonbalance.
Hormoner og psyke
Hormonerne er et bindeled mellem sind og krop. Få redskaberne til at give slip på det, der belaster dig, finde roen og skabe en hverdag i sund balance.
Et hjem uden gift
Guide til mad, tøj, møbler, rengøring, pleje og make-up uden hormonforstyrrende stoffer - og sikker detox, baseret på forskningen.
Det er et meget lærerigt kursus, som for mig giver så god mening og forståelse for mine symptomer igennem mange år. Det er som at vende hjem til mig selv. Birgit Ethelberg
Som behandler får jeg en forståelse for alle de kvinder, som ikke kan hente hjælp via konventionel behandling. Enormt brugbar viden og netop hele vejen rundt om mennesket. Topkarakter! Bente Christensen, behandler, naturzonen.com
I forhold til andre e-learning systemer, jeg har prøvet, er jeres bare en fornøjelse. Super nemt at gå til. Glæder mig til det nye materiale hver uge. På en skala fra 1 til 10 giver jeg det her kursus… 10. Pernille Kjellesbjerg