Pris for NHT-uddannelsen, grundforløb + overbygning, er kr. 36.000,-

Vi har to betalingsmodeller, så du kan vælge den, der passer til din situation.

BETALING I 5 RATER 

Depositum, kr. 8000, indbetales, når du er optaget på uddannelsen. Denne betaling sikrer dig en plads på førstkommende uddannelseshold. Restbeløbet betales derefter i 5 rater á kr. 5600 med første rate 6 uger efter uddannelsesstart og 4 rater hveranden måned derefter.

RABAT VED SAMLET FORUDBETALING

Ønsker du at betale hele beløbet ved optagelse på uddannelsen, er der 1000 kroner i rabat, fordi vi sparer administration. Den samlede pris for uddannelsen bliver dermed kr. 35.000,-

Bemærk, at beløbet er momsfrit jf. Momslovens §13.

NHT-uddannelsen er RAB-godkendt efteruddannelse, svarende til 248 timer / 330 lektioner, jf. gældende regler for opretholdelse af RAB-registrering.

MERIT

På grundforløbet får du redskaber inden for bl.a. stresshåndtering samt kost og ernæring. Har du i forvejen en uddannelse inden for disse områder, kan der være nogle redskaber, som du kender i forvejen. Du kan derfor få merit for grundforløbet, kr. 2000, hvis du har denne baggrund – skriv det i så fald i din ansøgning.

HAR DU TAGET KURSET “KEND DINE HORMONER”?

Så får du kursusprisen refunderet ex. moms, når du bliver optaget på uddannelsen. Husk at krydse et “Ja” af i skemaet, når du udfylder ansøgningen.

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at benytte titlen NHT®-vejleder og udbyde NHT Naturlig Hormonterapi®, skal du ud over bestået uddannelse også forpligte dig til at overholde de retningslinjer, der gælder for NHT®-vejledere. Du kan se hovedpunkterne her.

Se også vores handelsbetingelser ang. fortrydelse og refundering.

Har du spørgsmål, der ikke er besvaret?

Så er du velkommen til at skrive til Christina på center@nht.dk. Christina har selv taget NHT-uddannelsen og fortæller meget gerne om den! Se også vores FAQ med svar på typiske spørgsmål.