Pris for NHT-uddannelsen, grundforløb + overbygning

Depositum: kr. 8000,-
Indbetales, når du er optaget på uddannelsen. Denne betaling sikrer dig en plads på førstkommende uddannelseshold. 
Derefter 2800,- om måneden i 10 måneder med første rate 6 uger efter uddannelsesstart.

Pris i alt: kr. 36.000,-

RABAT VED SAMLET FORUDBETALING

Ønsker du at betale hele beløbet ved optagelse på uddannelsen, er der 1000 kroner i rabat, fordi vi sparer administration. Den samlede pris for uddannelsen bliver dermed kr. 35.000,-

Bemærk, at beløbet er momsfrit jf. Momslovens §13.

NHT-uddannelsen er RAB-godkendt efteruddannelse, svarende til 248 timer / 330 lektioner, jf. gældende regler for opretholdelse af RAB-registrering.

STRAKS EFTER INDBETALING AF DEPOSITUM FÅR DU

  • “Naturlig hormonterapi” som e-bog og lydbog
  • Adgang til dit personlige forløb – med hormontest og personlig konsultation hos uddannelsesleder Anette Paulin, så du kan opleve NHT “på egen krop.”

MERIT

På grundforløbet får du redskaber inden for bl.a. stresshåndtering samt kost og ernæring. Er du i forvejen uddannet inden for disse områder, kan der være nogle redskaber, som du kender i forvejen. Du kan derfor få merit for grundforløbet, kr. 2000, hvis du har denne baggrund – skriv det i så fald i din ansøgning.

HAR DU TIDLIGERE TAGET KURSET “KEND DINE HORMONER”?

Så får du kursusprisen refunderet ex. moms, når du bliver optaget på uddannelsen. Husk at krydse et “Ja” af i skemaet, når du udfylder ansøgningen.

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at benytte titlen NHT®-vejleder og udbyde NHT Naturlig Hormonterapi®, skal du ud over bestået uddannelse også forpligte dig til at overholde de retningslinjer, der gælder for NHT®-vejledere. Du kan se hovedpunkterne her.

Se også afsnittet om NHT®-uddannelsen i vores handelsbetingelser ang. fortrydelse og refundering.

Har du spørgsmål, der ikke er besvaret?

Så er du velkommen til at skrive til Christina på center@nht.dk. Se også vores FAQ med svar på typiske spørgsmål.

Er du i tvivl?

Hvis du er i tvivl, om uddannelsen passer til din baggrund og dine behov, så kan du booke en samtale med Anette Paulin, så I sammen kan finde ud af, om NHT-uddannelsen er det rigtige for dig. Book en samtale her.