Iben Foxby

Jeg har aldrig haft så positive resultater som nu​

Iben Foxby er cand.scient. i human ernæring og har haft egen klinik i 8 år som kost- og livsstilsvejleder. Her har hun hjulpet mange, men hun syntes, hun manglede et element. Så læste hun bogen "Naturlig hormonterapi"...

Jeg har arbejdet som kost- og livsstilsvejleder i 8 år. Jeg er cand. scient. i human ernæring og har en bachelor i medicin. Jeg har igennem tiden hjulpet rigtig mange mennesker med at ændre livsstil til et sundere liv uden symptomer. Men jeg har hele tiden savnet et sidste element i mine vejledninger for at få dem helt tilbage i balance – specielt for kvinderne. Da jeg læste bogen ”Naturlig hormonterapi” var jeg ikke i tvivl om, at dette var mit manglende element. Så jeg meldte mig straks til NHT-uddannelsen.

Baggrunden for, at jeg valgte netop denne uddannelse var, at den – i modsætning til lignende uddannelser – tager udgangspunkt i, hvad forskningen finder. Det er vigtigt for min måde at arbejde på, at alt er baseret på sundhedsvidenskabelig forskning, så jeg er sikker på, at den vejledning jeg giver, er korrekt.

Niveauet er højt på uddannelsen og den spænder bredt, så det handler ikke ”kun” om hormoner men om kroppen i sin helhed. NHT indgår i dag som en fast del af mine vejledninger, og jeg har aldrig haft så positive resultater som nu. Gevinsten er en masse tilfredse klienter – og mange solstråle historier.

En kæmpe værktøjskasse

Det har været en vidunderlig rejse, skriver Torill, og det hele startede med NHT-vejledning til mig selv. Det gjorde mig så frisk, at det faktisk blev muligt for mig at studere…

Læs mere »

Mere om uddannelsen

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen, gode tilbud – og tips til en sund hormonbalance.