Torill Sörsvann

En kæmpe værktøjskasse

Det har været en vidunderlig rejse, skriver Torill, og det hele startede med NHT-vejledning til mig selv. Det gjorde mig så frisk, at det faktisk blev muligt for mig at studere...

Jeg skriver med stor personlig taknemmelighed for NHT-Centrets utrættelige, humane og professionelle engagement. Jeg ser tilbage på alle foredragene som en kæmpe værktøjskasse. Anette og Jens-Ole er ikke kun et levende leksikon inden for forskning og hormoner, men de har også en stor evne til at formidle viden.
Studierne har ikke kun gjort mig tryg som vejleder. Naturlig hormonterapi gjorde mig rask. Det hele startede med en personlig NHT-vejledning til mig selv. Netop det gjorde mig så frisk, at det faktisk blev muligt for mig at studere.
Online undervisning var nyt for mig, men gik over al forventning. Det gav den fleksibilitet, som for mig var afgørende for at kunne gennemføre uddannelsen. De praktiske redskaber, vi får, gør det enkelt at holde kontrol med processen, og supervisionerne, vi får, når vi skal i gang med “rigtige” klienter, er meget betryggende. Jeg har lært noget nyt for hver test-klient. Det har været en vidunderlig rejse, og nu er jeg klar til at tage min store værktøjskasse med til Norge.
For 2 år siden var jeg i tvivl, om jeg nogensinde ville blive mig selv igen. Jeg kom sejrrig i mål som et sundt og raskt menneske. Tusind tak for det.

Det har været en fantastisk rejse…

VIDEO: Bolette led af flere sygdomme, bl.a. Lichen Sclerosus, som hun havde fået at vide, at hun bare skulle lære at leve med, og at det kun ville blive værre. Her fortæller hun om sin oplevelse undervejs i NHT-uddannelsen.

Læs mere »

Mere om uddannelsen

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen, gode tilbud – og tips til en sund hormonbalance.