Træk vejret som en elitesoldat!

Åndedrættet kan bruges til effektiv stress-kontrol. Her får du en øvelse, som også bruges af de amerikanske elite-soldater.

Øvelsen starter 04:03 (ved det runde mærke på tidslinjen). Den kaldes på engelsk “Box Breathing” – en simpel teknik, som kan udføres overalt – ved computeren eller på en café. Den kræver kun, at du sidder på en behagelig stol med fødderne i gulvet. Du kan læse mere om det her på Medical News, hvor der også er en video med Mark Divine, tidligere Navy Seals, der viser øvelsen, hvor han tæller til 7.

Del på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Følg Anette på

Mere fra Anette's blog
Mere om emnet:

Test dig selv: Hvor stresset er du?

Hvor meget stress har du egentlig i dit liv? Tit har vi mistet følingen med det, fordi vi har vænnet os til en bestemt tilstand og lært at leve med den – så vi har lavet en test, som kan hjælpe til at få afklaret, hvordan du egentlig har det…

Motion er godt – men ikke for meget!

Moderat motion er godt for hormonbalancen. Det kan sænke et for højt cortisolniveau, og det fremmer produktionen af progesteron og testosteron. Men hvad er moderat motion?

– et magasin om
naturlig sundhed
Få vores nyhedsbrev

VI HJÆLPER KVINDER TIL AT HJÆLPE SIG SELV

Seneste artikler

Er testosteron det nye sexhormon?

Dalende sexlyst plager mange kvinder, og det er blevet mere og mere almindeligt at anbefale testosteron som løsningen. Men det er en løsning, der kan give bagslag, hvis man ikke tager højde for de andre hormoner.

Læs mere »

© Center for Naturlig Hormonterapi

webisde fra ❤

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen, gode tilbud – og tips til en sund hormonbalance.