Er De udkørt kl. 3?

Så tag et shot med Lipo C (Liposomal C-vitamin tager trætheden)


Nogen kan måske huske det gamle slogan for Medova Te, men i virkeligheden er koffein ikke det bedste for binyrerne, når man gerne vil have mere energi, tværtimod. Og så er det heldigt, at der findes noget andet, noget som både gavner binyrerne OG giver mere energi – og det er liposomal C.
Normalt er C-vitamin vandopløseligt, det udskilles hurtigt af kroppen, og cellerne skal bruge energi på at optage det – men liposomalt C-vitamin er indkapslet i fedtpartikler, fosfolidpider, som i sig selv også er næring til cellemenbramerne. Med liposomal C-vitamin kan man komme på samme indhold af C-vitamin i blodet som med intravenøs C-vitamin, C-vitaminet udskilles ikke så hurtigt, og cellerne skal ikke bruge energi på at optage det. Liposomalt C-vitamin har derfor en meget høj optagelighed, og man får maksimal effekt af det.
Et forsøg med trætte kontorfolk viste, at en enkelt intravenøs behandling med 10 g C-vitamin førte til et signifikant fald i træthed i et helt døgn efter behandlingen!
Et godt sted at købe liposomalt C-vitamin er hos ActiNovo:
https://www.actinovo.com/shop/en/products/immune-system/1/liposomal-vitamin-c-ascorbic-acid

Link til forsøget med C-vitamin til trætte kontorfolk:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22264303

Del på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Følg Anette på

Mere fra Anette's blog
Mere om emnet:

C-vitamin kan hjælpe på fertiliteten

For lav produktion af progesteron efter ægløsningen kan bidrage til PMS og også gøre det svært at blive gravid og gennemføre en graviditet. C-vitamin kan være en hjælp.

Hormoner har brug for vitaminer

Hormonerne er afhængige af en lang række vitaminer og mineraler. Uden dem kan de slet ikke dannes – og uden dem kan kroppen ikke udføre de vigtige ordrer, som hormonerne giver til cellerne.

– et magasin om
naturlig sundhed
Få vores nyhedsbrev

VI HJÆLPER KVINDER TIL AT HJÆLPE SIG SELV

Seneste artikler

Er testosteron det nye sexhormon?

Dalende sexlyst plager mange kvinder, og det er blevet mere og mere almindeligt at anbefale testosteron som løsningen. Men det er en løsning, der kan give bagslag, hvis man ikke tager højde for de andre hormoner.

Læs mere »

© Center for Naturlig Hormonterapi

webisde fra ❤

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen, gode tilbud – og tips til en sund hormonbalance.