Snorker du – eller din bedre halvdel?

Ingen grund til fortvivlelse - et naturligt stof kan formindske snorken og samtidig give en række andre helbredsfordele!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Der kan være en række forskellige grunde til at man snorker om natten, f.eks. allergier, at man har spist for meget før sengetid, at man er overvægtig eller at næsen er stoppet til. Det er selvfølgelig vigtigt at se på disse årsager og gøre noget ved dem, hvis det er muligt. Men forskningen har også vist, at et naturligt præparat med svovl, nemlig MSM (Methylsulphonylmethan) kan hjælpe.
I et forsøg med MSM fik mennesker med kronisk snorken 15% MSM i en vandopløsning i hvert næsebor 15 minutter før sengetid. 80% rapporterede et stort fald i, hvor meget de snorkede uden nogen bivirkninger i løbet af 90 dage.

Du kan selv købe en næsespray og lave din egen opløsning:

Tilsæt 15 gram eller 3 teskefulde MSM til 85 ml kogt, filtreret vand. Sprøjt op i hvert næsebor ca. 10 minutter før sengetid.
Det er dog ikke nødvendigt at tage MSM som næsespray, du kan også tage det som kapsler, 2.000 mg en time før sengetid.

MSM har mange andre helbredsfordele, som man så samtidig får gavn af:
MSM er kendt for at kunne forbedre led- og rygsmerter, gigt og hævelser af led mm. I et forsøg blev der givet 6 gram MSM dagligt (fordelt på morgen og aften) til mennesker med slidgigt i knæet, og efter 3 måneder var der signifikante forbedringer af smerter i knæet og i knæets funktion.
MSM er antiinflammatorisk og virker på den måde gavnligt på en række sygdomme og lidelser, som har med inflammation at gøre.
MSM er vigtigt for kroppens kollagenproduktion, og dermed er tilskud med til at forbedre hudens udseende og elasticitet.
MSM kan forbedre allergi – et forsøg viste en formindskelse i allergiske symptomer som kløende øjne, nysen, hosten og åndenød efter bare en måned med tilskud af MSM.

Kilder:
Pharmacologic management of snoring
https://patents.google.com/patent/US5569679

Efficacy of methylsulfonylmethane (MSM) in osteoarthritis pain of the knee: a pilot clinical trial.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16309928

A multicentered, open-label trial on the safety and efficacy of methylsulfonylmethane in the treatment of seasonal allergic rhinitis
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12006124/

Methylsulfonylmethane: Applications and Safety of a Novel Dietary Supplement
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5372953/

Del på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Følg Anette på

Mere om emnet:

Er din sygdom autoimmun?

Forskningen viser, at hormonbalancen spiller en vigtig rolle ved autoimmun sygdom, men det bliver ofte overset. I NHT® er vi opmærksomme på det. Bliv klogere på autoimmun sygdom her – og se oversigten over sygdomme med autoimmun karakter.

Seminar: Støt brysterne – her og nu

Du behøver ikke vente på, at “kræftens gåde” skal blive løst engang i en fjern fremtid. Forskerne har afdækket mange faktorer, som skaber kræft, og som man kan sætte ind overfor her og nu.

Seminar: Mænd og prostata – er testosteron synderen?

Normalt anser man testosteron for at være roden til alt ondt, når det gælder prostata-kræft. Men netop når testosteron er højest i de unge år, er der mindst risiko for prostata-kræft. Så hvordan hænger det sammen? Har man udpeget den forkerte skurk?

Mere fra Anette's blog

Bli'r du fed af din make-up?

Har du svært ved at tabe dig? Så er der grund til at tage et ekstra kig på din make-up. Kosmetik og plejeprodukter indeholder nemlig ofte hormonforstyrrende stoffer i form af fremmed-østrogener, som får kroppen til at holde på fedtvævet. Anette guider dig gennem kosmetik-junglen i denne video.

Og så er der kaffe …

”I tiden før revolutionen i Frankrig var det kutyme at tage et dagligt lavement efter middagen.”
Ralph Moss, medicinsk forfatter og forsker


Motion er godt – men ikke for meget!

Moderat motion er godt for hormonbalancen. Det kan sænke et for højt cortisolniveau, og det fremmer produktionen af progesteron og testosteron. Men hvad er moderat motion?

– et magasin om
naturlig sundhed
Få vores nyhedsbrev

VI HJÆLPER KVINDER TIL AT HJÆLPE SIG SELV

Seneste artikler

Er din sygdom autoimmun?

Forskningen viser, at hormonbalancen spiller en vigtig rolle ved autoimmun sygdom, men det bliver ofte overset. I NHT® er vi opmærksomme på det. Bliv klogere på autoimmun sygdom her – og se oversigten over sygdomme med autoimmun karakter.

Læs mere »

© Center for Naturlig Hormonterapi

webisde fra ❤

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen, gode tilbud – og tips til en sund hormonbalance.