fbpx

Anette's blog

Webinar: Endometriose og menstruationssmerter

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Se webinar og links her

Stærke smerter omkring menstruationen kan være tegn på endometriose – en overset sygdom, som rammer mere end hver 10. kvinde. Anette Paulin taler om årsager, og hvad man kan gøre ved det, sammen med Anne Clough-Larsen, som oplevede at få smertefrie menstruationer ved hjælp af kost og NHT® Naturlig Hormonterapi – for første gang i 33 år. Se webinaret på temasiden.

Del på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Følg Anette på

Mere om emnet:

Endometriose: Rebeccas historie

Endometriose gjorde voldsomme smerter, maveproblemer og styrtblødninger til en del af hverdagen for Rebecca fra hun var 13 år, og de p-piller, hun fik, løste ikke problemerne. Læs hele hendes historie her.

Mere fra Anette's blog

Hvad gør en læge, der selv får en alvorlig sygdom?

Hvad gør en læge, der selv får en alvorlig diagnose? Han begynder at interessere sig for den uafhængige forskning – den forskning, han ikke har lært om på lægestudiet – fordi det nu er hans eget liv, det drejer sig om.

– et magasin om
naturlig sundhed
Få vores nyhedsbrev

Nyheder en gang om måneden. Ingen spam.

Seneste artikler

Der er ikke evidens for, at noget af det, der omtales på nht.dk, kan beskytte mod coronavirus.

© Center for Naturlig Hormonterapi

webisde fra ❤

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen og tips til en sund hormonbalance.