fbpx

Anette's blog

"Medicinsk cannabis – Livskvalitet og smertelindring med cannabismedicin" af Tina Horsted

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Tina Horsted kaldes også “Dr. Cannabis”, hun har Smerteklinikken i København og er nok den læge i Danmark, der har mest forstand på – og erfaring med – cannabis, og nu har hun så skrevet en bog om det. Bogen er en blanding af kapitler med viden om cannabis, dosering og de forskellige typer og så personlige historier fra patienter, hun har hjulpet. Hun kommer også ind på modstanden i det etablerede system og langer ud efter læger og sundhedsmyndigheder, der bare afviser cannabis uden at sætte sig ind i det. De klager over, at der ikke er evidens for cannabis, at der ikke er nok forskning i det, men de afviser samtidig at støtte forskning i det – eller at anerkende den forskning, som der rent faktisk allerede er.
I bogen er der dog ikke nogen erkendelse af, at det skyldes, at cannabis er en naturlig plante med naturlige stoffer, som ikke kan patenteres, og som derfor ikke har medicinalindustriens interesse, og at medicinalindustrien også har indflydelse på sundhedsmyndighederne, således at der heller ikke kan bevilges penge til forskning fra nationale midler – på trods af de gode resultater og den udenlandske forskning. Cannabismedicin har helt klart for mange gavnlige virkninger – og en påfaldende mangel på bivirkninger – til at medicinalindustrien kan tillade, at der bliver forsket i det – mange af deres dyre og livsfarlige mediciner ville simpelthen blive overflødige, og det skulle jo nødig ske.
De personlige historier – for de flestes vedkommende med navn og billede – er simpelthen rørende, så meget hjælp er der i behandlingen med cannabis. Mange har fået mulighed for at blive i arbejde i stedet for at få førtidspension, hvilket også gør cannabisbehandling til et samfundsøkonomisk spørgsmål, men først og fremmest har alle patienterne fået væsentlig forbedret livskvalitet, bedre søvn, de kan være mere aktive i hverdagen og har lettere ved at håndtere deres smerter.
Bogen kan varmt anbefales til alle, der interesserer sig for sundhed og behandling med naturlige midler!

Del på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Følg Anette på

Mere om emnet:

Hvad gør en læge, der selv får en alvorlig sygdom?

Hvad gør en læge, der selv får en alvorlig diagnose? Han begynder at interessere sig for den uafhængige forskning – den forskning, han ikke har lært om på lægestudiet – fordi det nu er hans eget liv, det drejer sig om.

Mere fra Anette's blog
– et magasin om
naturlig sundhed
Få vores nyhedsbrev

Nyheder en gang om måneden. Ingen spam.

Seneste artikler

Der er ikke evidens for, at noget af det, der omtales på nht.dk, kan beskytte mod coronavirus.

© Center for Naturlig Hormonterapi

webisde fra ❤

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen og tips til en sund hormonbalance.