Seminar: Støt brysterne – her og nu

Du behøver ikke vente på, at "kræftens gåde" skal blive løst engang i en fjern fremtid. Forskerne har afdækket mange faktorer, som skaber kræft, og som man kan sætte ind overfor her og nu.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

NHT-vejlederne Inger Rasmussen og Jane Borlev dykker ned i de hormonelle sammenhænge omkring brystkræft sammen med Anette Paulin.

Seminaret henvender sig til dig, der vil forebygge kræft, til dig som vil forebygge et tilbagefald, og til dig, der har brug for styrke efter kemo og/eller stråling og antiøstrogen-behandling. Og til dig, der er behandler.

Jane fik selv konstateret brystkræft i 2011 – den var fremskreden, og det var den særligt aggressive type HER2.

“Kræftbehandlingen betød, at jeg fik knogleskørhed, lavt stofskifte og gik i overgangsalder som 40-årig, med alt hvad dertil hører; hedeture, blære- og slimhindeproblemer, en hjerne af vat, dårlig søvn. Dertil kom, at jeg havde voldsomme bivirkninger af den antiøstrogen-behandling, jeg fik efter operationen. Jeg skulle have haft den i 10 år, men jeg valgte i samråd med min onkolog at stoppe efter knap 2 år. Jeg følte, jeg måtte gøre noget andet for at forebygge evt. tilbagefald. Derfor undersøgte jeg alt, hvad jeg kunne, omkring andre muligheder for at beskytte mig selv bedst muligt, helt naturligt og uden brug af kemi.”

Her 10 år efter har Jane det bedre end nogen sinde før. På seminaret fortæller hun om de løsninger, hun fandt.

Varighed: 2 timer. Kan købes her i shoppen for 60 kroner

Relaterede artikler: Kræftens Bekæmpelse ved for lidt om hormoner.

Del på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Fra Anette's blog

Kvinde kend dine hormoner

KDHforside250px
- en bog om balance i alle aldre
Mere om emnet

Lyt til Naturlig Hormonterapi

“Naturlig hormonterapi” udkom første gang den 12. marts 2014 og er solgt i over 10.000 eksemplarer. Vi markerer de 10 år med klip fra lydbogen.

Er din sygdom autoimmun?

Forskningen viser, at hormonbalancen spiller en vigtig rolle ved autoimmun sygdom, men det bliver ofte overset. I NHT® er vi opmærksomme på det. Bliv klogere på autoimmun sygdom her – og se oversigten over sygdomme med autoimmun karakter.

Seminar: Mænd og prostata – er testosteron synderen?

Normalt anser man testosteron for at være roden til alt ondt, når det gælder prostata-kræft. Men netop når testosteron er højest i de unge år, er der mindst risiko for prostata-kræft. Så hvordan hænger det sammen? Har man udpeget den forkerte skurk?

Naturlig hormonterapi
– din guide til genopretning af hormonbalancen med naturlige midler

“Den bog er der virkelig brug for.”
Læge Carsten Vagn-Hansen

Læs mere om bogen

Følg os på

– et magasin om
naturlig sundhed
Få vores nyhedsbrev

Vi hjælper kvinder til at hjælpe sig selv.

Seneste artikler

© Center for Naturlig Hormonterapi

webisde fra ❤

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen, gode tilbud – og tips til en sund hormonbalance.