Har du fravalgt anti-hormonbehandling efter brystkræft?

Forskning viser, at over halvdelen af de kvinder, der får anti-østrogenbehandling efter brystkræft, må fravælge den igen på grund af bivirkningerne. I NHT® har vi udviklet en protokol til forebyggelse, beregnet til dem, der ikke kan bruge den konventionelle behandling.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Vi anbefaler ikke, at man fravælger en ordineret anti-østrogenbehandling. Men den triste virkelighed er, at over halvdelen af de kvinder, der sættes på antiøstrogen-behandling efter brystkræftoperation, må opgive den igen, fordi bivirkningerne er så alvorlige, at de ikke kan leve med dem.

Early discontinuation and nonadherence to adjuvant hormonal therapy

Til disse kvinder har den etablerede kræftbehandling ingen alternativer.

Står du i den situation, kan der være grund til at kontakte en NHT®-vejleder. Kvinder, der har været nødt til at fravælge anti-hormonbehandling, opsøger NHT Naturlig Hormonterapi®, fordi vi har udviklet en protokol, som er baseret på den forskning, der handler om at skabe et miljø i kroppen, hvor kræftceller ikke kan trives. Det er en anden tilgang end den, der bruges ved antiøstrogen-behandling.

Forskningen har afdækket mange faktorer, som skaber kræft, og som man kan sætte ind overfor – og disse faktorer har vi formet til en samlet strategi.

Du kan finde en certificeret NHT®-vejleder her.

Vi har lavet et 2-timers seminar om forebyggelse af brystkræft. Vi ser på de faktorer, som skaber kræft, og hvordan man sætter ind over for dem. Seminaret kan hentes i vores shop for 60 kroner.

Studie viser, at en kombination af naturlige hormoner kan virke bedre end aromatasehæmmeren Anastrozol. Hentet fra NHT-uddannelsen.

Se mere om de to forskellige tilgange i vores svar til Kræftens Bekæmpelse:

Del på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Fra Anette's blog

Hormon-venlig rawbar

De fleste Raw-Bars i supermarkedet er lavet på tørrede dadler, som sender blodsukkeret på himmelfart, og det går ud over hormonbalancen. Men du kan lave din egen Rawbar, som er både sundere og billigere. Få opskriften her.

Mere om emnet

Der er forskel på østrogener

I NHT® anbefaler vi østriol som førstevalg i stedet for østradiol, hvis man har brug for østrogen, da østriol har en bedre sikkerhedsprofil. Men østriol har også sine helt egne positive virkninger, som østradiol ikke har. Se forskningen her.

P-piller og hormonspiral

Bivirkningerne ved hormonel prævention fortæller om skadevirkningerne af de patenterede progestiner. Se forskningen her.

Følg os på

– et magasin om
naturlig sundhed
Få vores nyhedsbrev

VI HJÆLPER KVINDER TIL AT HJÆLPE SIG SELV

Seneste artikler

Er testosteron det nye sexhormon?

Dalende sexlyst plager mange kvinder, og det er blevet mere og mere almindeligt at anbefale testosteron som løsningen. Men det er en løsning, der kan give bagslag, hvis man ikke tager højde for de andre hormoner.

Læs mere »

© Center for Naturlig Hormonterapi

webisde fra ❤

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen, gode tilbud – og tips til en sund hormonbalance.