fbpx

Anette's blog

Salt-mandler – en lækker, økologisk snack

Salt-mandler er populære som en lille snack eller et mellemmåltid – lav dine egne af økologiske råvarer - så ved du, hvad der er i, og så kan du give dem det lille pift, som gør dem ekstra lækre!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Grundopskriften har jeg fra Iben Foxby, men tippet med hvidvinseddike har jeg fra Grækenland, hvor det er meget almindeligt at få saltmandler, der også er tilsat lidt eddike – det giver en dejlig frisk og pikant smag!

Du skal bruge

200 g mandler

4 spsk salt (jeg bruger fint Himalaya salt)

2 dl kogende vand (helst filtreret)

Eventuelt 1/2 spsk hvidvinseddike

Opløs saltet i de 2 dl kogende vand. Kom hvidvinseddiken i, hvis du vil det. Kom mandlerne i og lad dem trække i 20 min. Dræn vandet fra mandlerne gennem en si. Fordel herefter mandlerne på en bageplade med bagepapir under, og bag dem i ovnen på 150 grader i 20- 22 min. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af på en rist.

Når de er kolde, opbevares de bedst i en tæt glasbeholder, som stilles i køleskabet. Når du skal bruge nogle mandler, tager du dem fra og lukker glasset igen, så kan de nemt holde sig i en måneds tid – men de er sikkert spist længe inden da!

God fornøjelse!

Del på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Følg Anette på

Mere om emnet:
Mere fra Anette's blog

Hormoner har brug for vitaminer

Hormonerne er afhængige af en lang række vitaminer og mineraler. Uden dem kan de slet ikke dannes – og uden dem kan kroppen ikke udføre de vigtige ordrer, som hormonerne giver til cellerne.

Salt-mandler – en lækker, økologisk snack

Salt-mandler er populære som en lille snack eller et mellemmåltid – lav dine egne af økologiske råvarer – så ved du, hvad der er i, og så kan du give dem det lille pift, som gør dem ekstra lækre!

– et magasin om
naturlig sundhed
Få vores nyhedsbrev

Nyheder en gang om måneden. Ingen spam.

Seneste artikler

At ligge på sofaen var som at løbe en maraton

FOR HØJT STOFSKIFTE: Et lynvægttab på 11 kilo fik alarmklokkerne til at ringe hos 44-årige Pia Brøndsted Jacobsen. Diagnosen var stofskiftesygdommen Graves, som bogstaveligt talt tog pusten fra hende, indtil hun fandt NHT® og lærte at bygge sin krop op igen…

Læs mere »

Der er ikke evidens for, at noget af det, der omtales på nht.dk, kan beskytte mod coronavirus.

© Center for Naturlig Hormonterapi

webisde fra ❤

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen, gode tilbud – og tips til en sund hormonbalance.