fbpx

Læger lukker øjnene for de hormonforstyrrende stoffer

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Trykt i Politiken 6.6.2019

“Hvorfor søren skulle vi detoxe, når vi har en nyre og en lever? .. Vores krop indeholder jo ingen giftstoffer,” siger læge Ida Nordin i Politiken 1.6.2019. I en ny bog vil hun gerne lære os at være videnskabelige.

Imens har Klinik for Vækst og Reproduktion ved Rigshospitalet påvist, at der er store mængder DDT i danske kvinders brystmælk,
og disse stoffer overføres gennem flere generationer fra mor til barn. Internationalt anerkendte forskere som Niels Skakkebæk og Philippe Grandjean har publiceret en lang række studier om giftstofferne i vores krop, som har alvorlige konsekvenser for vores børns sundhed, intelligens og fertilitet, netop fordi kroppens egen evne til at udrense ikke slår til, når det gælder de hormonforstyrrende stoffer.

Alligevel bliver Ida Nordin sammen med andre læger ved med at fremføre myten om, at vores krop ikke indeholder nogen giftstoffer, og den får som regel lov til at stå uimodsagt – til stor skade for os selv og kommende generationer. Hvis det er den form for videnskabelighed, lægerne skal lære os, hvor man bare lukker øjnene for al forskning, der går imod den gældende konsensus, siger vi pænt nej tak.
————————-

Læs mere om lægernes myter omkring de hormonforstyrrende stoffer i artiklen
“Blod, sved og videnskab” her på NHT•nu.

Del på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Mere om emnet

Danskere indtager langt mere dioxin end anbefalet

Vidste du, at halvdelen af den dioxin, du indtog for 11 år siden, stadig befinder sig i din krop? Så lang er halveringstiden for dette giftstof, som du har al mulig grund til at skille dig af med – ikke mindst hvis du lider af lavt stofskifte eller planlægger at blive gravid. 

Fra Anette's blog

Rødkløver – et usikkert alternativ?

Et dansk forsøg har vist et fald i hedeture og knoglenedbrydning ved brug af rødkløver. Det lyder jo fantastisk, men der er flere problemer, som bliver overset i begejstringen.

Min historie 2 – Blæreproblemer

Jeg har altid haft problemer med blæren – ”sart blære” ”nervøs blære” – eller som jeg plejede at sige: ”jeg har ikke selskabsblære”. Jeg kunne ikke holde mig så længe som andre kunne, og jeg fik meget let blærebetændelse. Lidt kulde, stress eller en forkølelse kunne resultere i blærebetændelse.

Følg os på

– et magasin om
naturlig sundhed
Få vores nyhedsbrev

Nyheder en gang om måneden. Ingen spam.

Seneste artikler

Symptomer på hormonelle ubalancer

Symptomerne kan give et fingerpeg om, hvilke ubalancer du eventuelt har, og om der er for meget eller for lidt af et bestemt hormon. Gør du noget ved det i tide, kan du undgå, at det udvikler sig til egentlig sygdom.

Læs mere »

Der er ikke evidens for, at noget af det, der omtales på nht.dk, kan beskytte mod coronavirus. Følg myndighedernes anbefalinger.

© Center for Naturlig Hormonterapi

webisde fra ❤

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen og tips til en sund hormonbalance.