fbpx

Læger lukker øjnene for de hormonforstyrrende stoffer

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Trykt i Politiken 6.6.2019

“Hvorfor søren skulle vi detoxe, når vi har en nyre og en lever? .. Vores krop indeholder jo ingen giftstoffer,” siger læge Ida Nordin i Politiken 1.6.2019. I en ny bog vil hun gerne lære os at være videnskabelige.

Imens har Klinik for Vækst og Reproduktion ved Rigshospitalet påvist, at der er store mængder DDT i danske kvinders brystmælk,
og disse stoffer overføres gennem flere generationer fra mor til barn. Internationalt anerkendte forskere som Niels Skakkebæk og Philippe Grandjean har publiceret en lang række studier om giftstofferne i vores krop, som har alvorlige konsekvenser for vores børns sundhed, intelligens og fertilitet, netop fordi kroppens egen evne til at udrense ikke slår til, når det gælder de hormonforstyrrende stoffer.

Alligevel bliver Ida Nordin sammen med andre læger ved med at fremføre myten om, at vores krop ikke indeholder nogen giftstoffer, og den får som regel lov til at stå uimodsagt – til stor skade for os selv og kommende generationer. Hvis det er den form for videnskabelighed, lægerne skal lære os, hvor man bare lukker øjnene for al forskning, der går imod den gældende konsensus, siger vi pænt nej tak.
————————-

Læs mere om lægernes myter omkring de hormonforstyrrende stoffer i artiklen
“Blod, sved og videnskab” her på NHT•nu.

Del på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Fra Anette's blog

Kan anti-oxidanter virkelig give kræft?

Det er lykkedes forskere at give kræft til mus ved at bruge absurd høje doser og syntetiske “vitamin-analoger.” Det skal nu åbenbart bruges til at give alle anti-oxidanter et dårligt ry…

Hormoner har brug for vitaminer

Hormonerne er afhængige af en lang række vitaminer og mineraler. Uden dem kan de slet ikke dannes – og uden dem kan kroppen ikke udføre de vigtige ordrer, som hormonerne giver til cellerne.

Mere om emnet

Solcreme uden kemi

Solen skal omgås med varsomhed, får vi at vide. Men det skal solcreme også! Solfiltre er nemlig fyldt med skadelig kemi. Her er en guide til at undgå de værste syndere.

Bli'r du fed af din make-up?

Har du svært ved at tabe dig? Så er der grund til at tage et ekstra kig på din make-up. Kosmetik og plejeprodukter indeholder nemlig ofte hormonforstyrrende stoffer i form af fremmed-østrogener, som får kroppen til at holde på fedtvævet. Anette guider dig gennem kosmetik-junglen i denne video.

Danskere indtager langt mere dioxin end anbefalet

Vidste du, at halvdelen af den dioxin, du indtog for 11 år siden, stadig befinder sig i din krop? Så lang er halveringstiden for dette giftstof, som du har al mulig grund til at skille dig af med – ikke mindst hvis du lider af lavt stofskifte eller planlægger at blive gravid. 

Naturlig hormonterapi
– din guide til genopretning af hormonbalancen med naturlige midler

“Den bog er der virkelig brug for.”
Læge Carsten Vagn-Hansen

Læs mere om bogen

Følg os på

– et magasin om
naturlig sundhed
Få vores nyhedsbrev

Nyheder en gang om måneden. Ingen spam.

Seneste artikler

Det er først nu, jeg har turdet sige det – at det går fremad..

Jeanet Lemche er sygeplejerske, ph.D., cand.scient.san. og arbejder som selvstændig, og hun oplevede, at motorikken begyndte at svigte. Det blev værre og værre, men hun sagde nej til medicin på grund af bivirkningerne. Med NHT® genvandt hun langsomt kontrollen over sine ben og hænder. Se videoen og læs hendes historie.

Læs mere »

© Center for Naturlig Hormonterapi

webisde fra ❤

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen, gode tilbud – og tips til en sund hormonbalance.