VIDEO: Overgangsalder, del 1 – er det østrogen, du har brug for?

Er det østrogen, du har brug for, hvis du har problemer med hedeture, humørsvingninger, søvnløshed? Sandsynligvis ikke, siger forskningen. Men det er, hvad du vil få, hvis du går til lægen med de symptomer. Anette Paulin fortæller, hvordan man holder balancen omkring overgangsalderen.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Er det østrogen, du har brug for, hvis du har problemer med hedeture, humørsvingninger, søvnløshed? Sandsynligvis ikke, siger forskningen. Men det er, hvad du vil få, hvis du går til lægen med de symptomer. Anette Paulin, forfatter til “Naturlig hormonterapi”, fortæller, hvordan man holder balancen med naturlige hormoner omkring overgangsalderen.

Læs også Anette Paulins egen historie om, hvad hun oplevede i overgangsalderen her.

Overgangsalderen ramte dyrlæge Maria Tjørved så hårdt, at hun var nær ved at opgive sin praksis. Læs hendes historie her.

Mere om forskellen på østrogener:

Del på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Fra Anette's blog

Kan anti-oxidanter virkelig give kræft?

Det er lykkedes forskere at give kræft til mus ved at bruge absurd høje doser og syntetiske “vitamin-analoger.” Det skal nu åbenbart bruges til at give alle anti-oxidanter et dårligt ry…

Hormoner har brug for vitaminer

Hormonerne er afhængige af en lang række vitaminer og mineraler. Uden dem kan de slet ikke dannes – og uden dem kan kroppen ikke udføre de vigtige ordrer, som hormonerne giver til cellerne.

Kvinde kend dine hormoner

KDHforside250px
- en bog om balance i alle aldre
Mere om emnet

Operationen væltede mig af pinden

En stor muskelknude betød, at Astrid Riese fik fjernet livmoderen. Stik imod, hvad der var aftalt, fik hun også fjernet æggestokkene. Det betød, at hun gik i overgangsalder fra den ene dag til den anden. Da lægen tilbød østrogen, tog hun kontakt til en NHT-vejleder…

Naturlig hormonterapi
– din guide til genopretning af hormonbalancen med naturlige midler

“Den bog er der virkelig brug for.”
Læge Carsten Vagn-Hansen

Læs mere om bogen

Følg os på

– et magasin om
naturlig sundhed
Få vores nyhedsbrev

Vi hjælper kvinder til at hjælpe sig selv.

Seneste artikler

Tjek din ægløsning

Døjer du med smerter, kraftige blødninger eller andre belastninger omkring menstruationen, kan det være en god idé at tjekke, om du har ægløsning. Se her hvordan.

Læs mere »

© Center for Naturlig Hormonterapi

webisde fra ❤

Nyt om naturlig hormonterapi

Få sidste nyt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om forskningen, gode tilbud – og tips til en sund hormonbalance.